Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd is een geheel van technieken die gebruikt worden om de positie van uw website in de organische resultaten van de zoekmachines te optimaliseren voor de juiste zoektermen.

Full service SEO door Grex

Wij gebruiken de beste technieken in zoekmachine optimalisatie. Alle onderdelen van SEO worden toegepast op en rond uw site en deze worden gecombineerd om zo het best mogelijk resultaat te halen.

SEO Analyse

Een eerste cruciale stap die ondernomen wordt is een analyse en vooronderzoek van het  project.

 • zoekwoordanalyse

 • website analyse

 • concurentieanalyse

Dit is de fundatie waarop alle werkzaamheden gebeuren. Gelijkaardige analyses gebeuren ook gedurende de hele looptijd van het project om de geboekte vorderingen van de zoekmachine optimalisatie te meten.

On-site zoekmachine optimalisatie

Eens men weet voor welke zoekwoorden uw website moet geoptimaliseerd worden beginnen we aan de on-site zoekmachine optimalisatie.

Hier worden volgende onderdelen opgenomen :

 • optimalisatie van de inhoud van de website

 • gebruik van relevant inhoud

 • Optimalisatie van de META gegevens van uw website

 • Optimalisatie van de microdata van uw website

 • Technische optimalisatie van uw website

De optimalisatie van de website zelf heeft 2 doelen. Laten weten aan zoekmachines wat het onderwerp is van onze website en ervoor zorgen dat andere websites naar ons linken waardoor we een bepaalde autoriteit opbouwen in ons domein.

Deze 2 elementen samen vorderen onze positie voor dat zoekwoord in de zoekresultaten van Google. Dit noemen we On-site zoekmachine optimalisatie.

Off-site zoekmachine optimalisatie

Ik kaartte net aan dat de linken naar uw website meespeelt in de positie die uw website haalt in de zoekresultaten. Hier telt niet zozeer het aantal linken maar wel de kwaliteit van deze linken.

Om kwalitatieve linken te hebben naar onze website zijn 2 zaken nodig : Het eerste hebben we zonet voor gezorgd : kwalitatieve inhoud op onze website. Het tweede is uiteraard mensen die bereid zijn om naar ons inhoud te wijzen door middel van een link. Indien men lang genoeg wacht zullen deze mensen wel zelf gaan linken naar onze website, maar Off-site zoekmachine optimalisatie heeft als doel hier een handje bij te helpen. Hoe? Door het correct gebruiken van sociale media, het actief zoeken naar potentiele verwijzende sites enz…

Waarom zoekmachine optimalisatie bij Grex?

"White hat" zoekmachine optimalisatie

Eerlijkheid loont! Dit is zeker als het om zoekmachine optimalisatie gaat.

Door de jaren heen zijn meer en meer bedrijven opgekomen die proberen trucjes toe te passen om Google te slim af te zijn, en soms werkt dit ook effectief. Maar vroeg of laat komt Google erachter en straft de websites die gebruik hebben gemaakt van dergelijke praktijken door ze ver weg in de zoekresultaten te verstoppen. Hiervan herstellen is een lang en kostelijk proces. Deze gebruikte technieken worden ook “Black Hat” SEO genoemd.

Grex volgt daarom de richtlijnen van Google om website te optimaliseren voor zoekmachines. Door White Hat SEO toe te passen gebruiken we technieken voor zoekmachine optimalisatie die meegaan in de tijd. De beste oplossing voor langdurige resultaten.

Hand in Hand

Hedendaagse SEO is het opbouwen van autoriteit in een domein. Uw domein! Niemand kent beter uw business dan uzelf. Daarom vinden wij het ook heel belangrijk dat u betrokken wordt bij de zoekmachine optimalisatie van uw website. Hand in hand boeken we de beste resultaten.

SEO of zoekmachine optimalisatie van een website
SEO of zoekmachine optimalisatie van een website

Uw vertrouwen willen we verdienen

Een SEO project is een investering, en deze moet u aangaan met een SEO bureau waar u alle vertrouwen in heeft. Dit vertrouwen moet u ons niet blindelings geven.

Vraag een SEO analyse aan van uw website en oordeel dan zelf over onze knowhow en werkwijze. Dan pas kunt u beslissen of u met ons in zee gaat.

Omdat deze analyse verder gebruikt gaat worden in uw project is dit ook geen weggegooid geld mocht u achteraf beslissen met ons in zee te gaan.

Maak gebruik van ons formulier hieronder voor meer informatie over uw SEO project of vraag een analyse aan voor 275€.

Contactformulier

Heeft u vragen over
 • onze diensten?
 • SEO?
 • webdesign?
 • webshops?
 • deze website?

Aarzel niet met ons contact op te nemen!