| Grex | SEO

Wat is SEO?

Hoger scoren in Google

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie in het Nederlands is een geheel van technieken die gebruikt worden om de positie van uw website in de organische resultaten van de zoekmachines te optimaliseren voor de juiste zoektermen. Het is de basis van elk goede internet marketing. Met een goede website optimalisatie gaat u zeker hoger scoren in google en andere zoekmachines!

SEO is een investering op lange termijn

Wanneer u in zoekmachine optimalisatie investeert heeft dit een langdurig effect op uw positie in de zoekresultaten. Dit in tegenstelling tot het gebruiken van betaalde advertenties zoals Adwords. U betaalt niet per klik. U verdwijnt ook niet uit de zoekresultaten wanneer uw dagelijks budget opgebruikt is. Maar u blijft schijnen in de zoekresultaten keer op keer op keer voor de juiste zoekwoorden. Klanten die vandaag naar informatie zochten vinden u morgen terug op dezelfde plaats om te bestellen.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Iedereen gebruikt zoekmachines

Zoekmachines worden dagelijks gebruikt om allerlei op te zoeken op het internet.

De reviews van de laatste films, recepten voor een geslaagd etentje, de teksten van een liedje en noem maar op. Mensen zoeken dit op op hun PC thuis of op hun werkcomputer en nu ook meer en meer vanuit hun luie zetel op een tablet of onderweg op hun smartphone. Maar ook voor informatie over een produkt, een dienst of een bedrijf maken de grote meerderheid van de mensen gebruik van Google, Bing, Yahoo of andere zoekmachines.

Een website zonder bezoekers heeft weinig nut. Wilt u meer omzet dankzij uw website? Dan moet u in eerste instantie meer bezoekers hebben. 90% van de bezoeken van een website komen via zoekmachines. Hoe vaak gebruikt u zelf geen zoekmachine om informatie te vinden. SEO draagt dus bij aan meer bezoeken vanuit de juiste doelgroep. Meer potentiële klanten en dus hogere verkoopcijfers. Q.E.D.

Onze SEO diensten

Contactformulier

Heeft u vragen over
  • onze diensten?
  • SEO?
  • webdesign?
  • webshops?
  • deze website?

Aarzel niet met ons contact op te nemen!