Grex Website & SEO

Welkom bij Grex Website & SEO, uw specialist in Webdesign en Zoekmachine optimalisatie oplossingen.  Hierbij leveren we niet enkel zeer kwalitatieve producten aan de beste prijs, maar vooral een betrouwbare dienstverlening. Bij Grex zetten we ons 200% in voor 100% klanttevredenheid.

Webdesign 95%
Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 89%
Service 100%

Kwaliteit

Bij Grex bouwen we enkel kwalitatieve websites volgens de HTML5 normen en zorgen we voor door Google goedgekeurde SEO

Service

Een goede dienstverlening maakt het verschil. Daarom hebben we oor voor onze klanten en hun specifieke wensen

Prijs

Wij geloven niet dat een goed product ook prijzig moet zijn. Daarom hebben we ook de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Webdesign

Een website is onmisbaar voor een modern bedrijf in een tijdperk waar alles op internet wordt gezocht en gevonden. Wanneer was de laatste keer dat u nog een bedrijf, dienst of product in een telefoonboek heeft opgezocht?

Omdat betaalbaar webdesign niet wilt zeggen dat uw website er goedkoop uit moet zien maken wij voor u een moderne website die niet enkel mooi oogt en aantrekkelijk zal zijn voor uw bezoekers, maar ook nog eens aangepast zal zijn aan uw behoeftes en uw budget. Ontdek meer over ons webdesign pakketten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Dit is dus het optimaliseren van uw website voor zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, en zoveel andere zodat deze zoekmachines weten dat uw website bestaat en waar uw website over gaat zodat deze beter scoort op de juiste sleutelwoorden en dus zo hoog mogelijk wordt weergegevens in de zoekresultaten.

Contactformulier

Heeft u vragen over
  • onze diensten?
  • SEO?
  • webdesign?
  • webshops?
  • deze website?

Aarzel niet met ons contact op te nemen!