Wat is een SEO Analyse

Een SEO Analyse is een eerste noodzakelijke stap vóór het werkelijk optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Hierbij gebeurt een volledige SEO check van uw website op alle belangrijke punten. Naast de website analyse wordt de SEO van uw website ook off-site bekeken om zo een volledig beeld te kunnen vormen van uw SEO-score.

SEO Check Website analyse

Uw website wordt geanalyseerd en beoordeeld op meer dan 100 punten van onze SEO checklist. Deze checklist wordt een belangrijk onderdeel van ons SEO rapport.

Concurentie analyse

Naast de SEO analyse van uw website wordt uw website ook vergeleken met de websites van uw belangrijkste concurrenten op de zoekmachines. Op basis van deze gegevens wordt een zogenaamde nul-meting gemaakt. Deze zal als basis dienen om de later geboekte resultaten van uw SEO project te meten.

Waarom een SEO Analyse

Wenst u te weten hoe uw website scoort? Of weet u liever op welke punten uw website verbeterd kan worden om beter te scoren in zoekmachines als Google? Dan is een SEO-Analyse voor u!

Met een SEO Analyse weet u waar u staat

Pas na een grondige SEO analyse krijgt u inzicht over de waarde van uw website op SEO gebied. Het rapport die u krijgt laat u toe de juiste beslissingen te nemen voor het optimaliseren van uw website. U kunt hierna kiezen om uw website te laten optimaliseren door Grex Website & SEO. Maar u kunt er ook voor kiezen de optimalisatie van uw website zelf uit te voeren al dan niet met de ondersteuning van onze SEO-consultant.

Het beste bewijs van onze knowhow

Met een SEO analyse krijgt u niet enkel een overzicht over de zwakheden van uw website tegenover de grote zoekmachines. U krijgt ook een duidelijke beeld van onze kennis van zaken op gebied van zoekmachine optimalisatie. U hoeft ons niet blindelings te vertrouwen met uw website. Doe een website check zonder verdere verplichtingen. Op basis van ons SEO rapport neemt u de beste beslissing voor het optimaliseren van uw website.

Vraag een SEO analyse aan!

Wij voeren een SEO analyse op maat uit van uw website. Geen automatische SEO check uitgevoerd door machines, maar een echte analyse aangepast aan uw behoeftes voor 275€ (excl. BTW).

Heeft u interesse in een volledige SEO analyse van uw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel/mail ons voor meer informatie.

Contactformulier

Heeft u vragen over
  • onze diensten?
  • SEO?
  • webdesign?
  • webshops?
  • deze website?

Aarzel niet met ons contact op te nemen!